Bel direct: 06 2427 6167 (ma t/m zo, 09:00 - 21:00) e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Samsung en Apple reparaties

Op deze pagina vind u de meest voorkomende reparaties die wij voor u kunnen verzorgen naast de gebruikelijke iPhone reparaties. Alle onderdelen die wij gebruiken zijn origineel en komen rechtsstreeks van de fabrikant. Gebruik het keuze menu om de juiste reparatie te selecteren. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

U kunt ook gebruik maken van het snel-menu:

Samsung scherm / touchscreen reparatie

Samsung scherm / touchscreen reparatie

Wanneer het touchscreen / glas van uw Samsung gebarsten of gebroken is, kunnen wij dit voor u repareren. Uw Samsung wordt voorzien van een origineel Samsung display. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk. Wij letten tevens strikt op afwerking, zoals het stofvrij monteren van een nieuwe voorkant.

Meer informatie/prijzen
Apple scherm reparatie

Apple scherm reparatie

Wanneer het touchscreen / glas van uw Apple gebarsten of gebroken is, kunnen wij dit voor u repareren. Uw Apple wordt voorzien van een origineel Apple display. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk. Wij letten tevens strikt op afwerking, zoals het stofvrij monteren van het nieuwe scherm. Selecteer uw model:

Meer informatie/prijzen