Apple iMac / Macbook/ iPad reparatie

Op deze pagina vind u de meest voorkomende reparaties die wij voor u kunnen verzorgen naast de gebruikelijke iPhone reparaties. Alle onderdelen die wij gebruiken zijn origineel en komen rechtsstreeks van de fabrikant Foxconn. Gebruik het keuze menu om de juiste reparatie te selecteren. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet en neem direct contact met ons op.


Zoals u bent gewend is uw iPhone binnen 1 dag klaar is. Bij de onderstaande reparaties is dit niet het geval. Wij hanteren een reparatie termijn van +/- 5 werkdagen. Waarom duurt dit langer dan gebruikelijk? Mac reparaties zijn namelijk een stuk complexer. Voor deze reparaties neemt ons team uitgebreid de tijd. Onderzoek, reparatie en een zeer uitgebreide nacontrole zorgen ervoor dat uw toestel met alle zorg word behandeld. Helaas kost dit hele proces tijd. Hier staat tegenover dat wij uw toestel perfect word gerepareerd met 6 maanden garantie op de geleverde onderdelen. 

U kunt ook gebruik maken van het snel-menu:

Apple scherm / glasplaat reparatie

Apple scherm / glasplaat reparatie

Wanneer het touchscreen / glas van uw Apple gebarsten of gebroken is, kunnen wij dit voor u repareren. Uw toestel wordt voorzien van een origineel Apple display. Alleen met deze schermen kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk. Wij letten tevens strikt op afwerking, zoals het stofvrij monteren van het nieuwe scherm.

Meer informatie/prijzen
Apple LCD scherm reparatie

Apple LCD scherm reparatie

Wanneer het LCD scherm van uw Apple strepen en/of vlekken vertoont, kunnen wij dit voor u repareren. Uw Apple toestel wordt voorzien van een origineel Apple LCD display. Alleen met deze LCD schermen kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op afwerking, zoals het stofvrij monteren van het nieuwe lcd scherm.

Meer informatie/prijzen
Toetsenbord vervangen

Toetsenbord vervangen

Wanneer het toetsenbord van uw Apple niet meer reageert of als er knoppen ontbreken, kunnen wij dit voor u repareren. Uw toestel wordt voorzien van een origineel Apple toetsenbord. Alleen met deze originele Apple toetsenborden kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op afwerking. 

Meer informatie/prijzen
Apple Trackpad reparatie

Apple Trackpad reparatie

Wanneer het trackpad van uw Apple niet meer reageert of vervuild is, kunnen wij dit voor u repareren. Uw toestel wordt voorzien van een originele Apple trackpad. Alleen met deze originele Apple trackpad kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op de afwerking.

Meer informatie/prijzen
Videokaart, Grafische-Kaart, GPU vervangen

Videokaart, Grafische-Kaart, GPU vervangen

Vertoont uw Apple strepen in het beeld, flikkert het scherm of heeft uw Apple geen beeldweergave meer? Dan is waarschijnlijk de GPU (videokaart) defect. Uw Apple wordt voorzien van een originele GPU. Alleen met deze originele Apple onderdelen kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op afwerking. Tevens zal uw toestel uitvoerig getest worden. Zowel vooraf, als achteraf. 

Meer informatie/prijzen
Voeding (power supply)

Voeding (power supply)

Door veelvoudig gebruik kan het voorkomen dat de Power supply (voeding) van uw Apple defect is. Wij kunnen de Power supply voor u repareren. 

Meer informatie/prijzen
Apple accu vervangen

Apple accu vervangen

Wanneer de accu van uw Apple snel leeg gaat of niet snel oplaad, kunnen wij dit voor u repareren. Uw toestel wordt voorzien van een originele Apple accu. Alleen met deze originele Apple accu's kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op afwerking. Tevens word de accu geboost zodat u weer jaren plezier hebt van uw toestel! 

Meer informatie/prijzen
Apple wifi reparatie

Apple wifi reparatie

Verbind uw Apple niet meer met een WIFI netwerk ? Dan is waarschijnlijk de Wifi ontvanger defect. Uw Apple toestel wordt voorzien van een originele wifi ontvanger. Alleen met deze originele Apple onderdelen kunnen wij u kwaliteit garanderen. 

Meer informatie/prijzen
Apple USB reparatie

Apple USB reparatie

Verbind uw Apple niet meer met de oplader? Dan is waarschijnlijk de USB connector defect.  Uw toestel wordt voorzien van een originele USB connector. Alleen met deze originele USB connectors kunnen wij u kwaliteit garanderen. Niet alleen kwaliteit is belangrijk, wij letten tevens strikt op afwerking.

Meer informatie/prijzen
Apple Backlight reparatie

Apple Backlight reparatie

Gaat uw scherm op zwart, maar ziet u nog heel vaag enkele beelden? Dan is waarschijnlijk de backlight inverter op uw moederbord defect. 

Meer informatie/prijzen
Apple waterschade reparatie

Apple waterschade reparatie

Wanneer uw Apple met water of een andere vloeistof in aanraking is gekomen, dan is het van belang dat u uw toestel zo snel mogelijk uitzet. Waterschade valt nooit onder de garantie. In uw toestel zitten water-indicators die verkleuren wanneer het toestel met water in aanraking komt. Opsturen voor garantie heeft dus geen enkele zin. Uit onze ervaring blijkt dat 80% van alle waterschade gevallen te repareren is.

Meer informatie/prijzen
SSD upgrade

SSD upgrade

Merkt u dat uw Apple met de dag trager word? Staat u op het punt een nieuw toestel te kopen? Stop! Wij kunnen een SSD schijf in uw bestaande toestel inbouwen waardoor een nieuwe kopen overbodig word. Uw toestel word tot wel 10x sneller. Succes gegarandeerd.

Meer informatie/prijzen